Olivia

Schrijf hier jou recensie met een DS-girls

Re: Olivia

Berichtdoor Sullymen » 18 Nov 2012, 21:05

Olivia je bent een topper :D
Vorige week zaterdag heb ik genoten in Jungle room..
Topper !!
Sullymen
 
Berichten: 2
Geregistreerd: 27 Aug 2012, 16:14
Geslacht: MAN

Olivia

Berichtdoor I1986 » 19 Jul 2014, 21:39

Afgelopen donderdag had ik na een lange periode weer eens zin in een date met een DS-girl, mail gestuurd naar het DS-team met een verzoek om een afspraak met een dame in te plannen, dat was gelukt, maar ik had uiteindelijk vlak voor dat ik weg ging, beter de mail nog eens een keer kunnen controleren, want er was mij een bericht gestuurd dat de dame die ik had gekozen niet lekker bleek te zijn. Met excuses, maar ja als het niet gaat dan gaat het niet, dat is dan jammer voor mij.
Ik heb uiteindelijk een andere keuze gemaakt, de keuze viel op Olivia, en ze heeft me een ontzettend fijne date bezorgd.

Ik had voor 2 uur gereserveerd in de Jungle room, ze vroeg ik in bad wilde, nou daar had ik wel zin in en dus heeft ze het bad vol laten lopen, nadat we ons hadden gewassen zijn we op bed gaan liggen en zijn we rustig aan begonnen.
Uiteindelijk, een heerlijk hoogtepunt beleeft, daarna nog lekker in een warm bad gezeten en lekker gekletst.
De tijd vloog om, en op een gegeven moment moesten we ons weer gaan aankleden.

Ik heb heerlijke :dance: avond gehad, met dank aan Olivia, en dit is voor herhaling vatbaar.

Veel dank,

I1986
I1986
 
Berichten: 9
Geregistreerd: 25 Jan 2013, 02:42
Geslacht: m

Re: Olivia

Berichtdoor hindoe geil » 22 Jul 2014, 10:56

ik ben ook bij olivia geweest en ik moet zeggen ze was echt super.ik had haar verteld dat ik HEEL erg van voeten en mooie tenen hou.ik heb haar lekker aan haar teentjes gesabbeld en lekker aan de onder kant van haar voetjes gelikt.olivia heeft me erg lekker laten klaarkomen

olivia schat je voetjes en teentjes zijn super lekker :lips: :lips: :lips:
hindoe geil
 
Berichten: 1
Geregistreerd: 22 Jul 2014, 10:41
Geslacht: man

Re: Olivia

Berichtdoor Confussius » 29 Okt 2014, 17:00

Vandaag voor het eerst kennis gemaakt met prive en Olivia. Omdat ik graag een ervaring wilde hebben met een trio had Olivia een aantal dames voor laten stellen. Samen hebben we de keus op Nikky laten vallen. Met zijn drietjes gezellig naar de Mata Hari kamer voor een uurtje. Te kort :roll: Wel heerlijk genoten van jullie twee :w00t: :twosome: :inlove:
Volgende keer spreek ik zeker weer af met Olivia voor een uur intiem, je was echt lekker :w00t: Ik hoop dat je het niet erg vind dat ik dan wel eerst een keer nader met Nikky kennis maak, want dat verdient ze zeker cheesy blowkiss.

Kortom dames bedankt voor deze heerlijke ervaring :lips: :lips: :lips:
Confussius
 
Berichten: 1
Geregistreerd: 16 Okt 2014, 13:59
Geslacht: M

Re: Olivia

Berichtdoor DickCheerful » 18 Nov 2015, 22:32

Vandaag weer een bezoekje gebracht aan DS. Dit keer een afspraak gemaakt met Olivia. Die had ik al meerdere keren gezien en ook gesproken. Vond het een mooie dame waar je leuk en serieus mee kunt praten, maar die ook veel humor heeft.
Vreemd genoeg had ik nog nooit met haar een afspraak gemaakt. Waarom niet? Ik zou het niet weten. Wat ik nu wel weet is dat ik dit veeeeeeeeel eerder had moeten doen.
De vorige keer dat ik bij DS was, werd ik heel vriendelijk begroet door Melissa, waar ik ook al vaker een afspraak mee heb gehad. Op het moment dat ik Melissa een begroetingszoen gaf, kwam Olivia net de gang in lopen en zei: "Dat heb ik gezien..." met een grote brede glimlach op haar gezicht. Blijkbaar keek ik haar op een speciale manier aan, want direct daarna zei ze: "Kijk niet zo ondeugend naar me..." Toen wist het zeker...de volgende afspraak was met Olivia.
En vandaag was het dan zover. Ik mocht met deze kanjer mee naar boven.
Los van het prachtige lichaam dat deze vrouw heeft, is ze ook mooi van binnen. Ze kan lekker gezellig praten, maar ook serieuze zaken bespreken. En dat hebben we dus eerst even gedaan.
Toen we uitgekleed waren, sprongen de vonken er direct vanaf. Hoe en wat hou ik lekker tussen mij en Olivia. Wat zeker is, is dat ik een half uur heb bijgeboekt. En eigenlijk was dat nog veel te weinig. Wil nu eigenlijk nog steeds bij haar zijn. Maar ja....dat laat mijn portemonnee helaas niet toe.
Olivia wat een geweldige vrouw ben je. Nu ik thuis op de bank zit, ben ik nog altijd helemaal onder de indruk van je. Dat je leuk, mooi en lief was, wist ik, maar zooooooooooo lief, leuk en mooi had ik niet eens durven dromen. Je bent een KANJER!!!
Kom zeker gauw weer bij je terug! Thats for sure!!! :twosome:

Dikke kussssss, :lips:
Joepie!
:val10:
DickCheerful
 

Re: Olivia

Berichtdoor DickCheerful » 25 Nov 2015, 21:04

Gisteren hield ik het niet meer uit. Ik moest en zou naar DS voor Olivia. Maar ja....had die wel zin en tijd in mij. En wat een mazzelaar ben ik toch....ze had tijd en wilde mij ook ontvangen....joepieeeeeeeeeee!!!
Een uurtje met haar is eigenlijk veel te kort. Met deze dame kan ik werkelijk uren doorbrengen, maar zoals eerder gezegd houdt mijn portemonnee dat niet vol.
Ook dit keer hebben we samen een heerlijke tijd gehad. Zelfs nu, een dag later geniet ik nog altijd aan de gedachten van ons uurtje samen gisteren.
Wat er achter de deur precies heeft afgespeeld hou ik lekker voor Olivia en mij. Ons geheimpje...
Lieve Olivia! Ik hoop je gauw weer te zien, want ik ben "verliefd" op je! :inlove:
Tot gauw. :lips:

Joepie
:val10:
DickCheerful
 

Re: Olivia

Berichtdoor JohanNederland » 23 Feb 2016, 00:52

Olivia is een echte milf. Met grote siliconen borsten en een klein kontje en een exotische tintje (deels surinaamse afkomst) Ze heeft een ongelofelijk geile blik in haar ogen. Een echte pornoster blik. Het is een vrouw die er nog jong uitziet voor haar leeftijd en ook nog jong van geest is. Haar pijp kwaliteiten waren normaal. Het was echter ongelofelijk geil om haar missio te pakken en haar diep in haar ogen te kijken. Als je een keer een echte milf wil pakken (de droom van elk gezonde jongen) dan ben je bij Olivia aan het goede adres. Ik vond het ook een erg geil idee dat ze afentoe naar swingers feesten ging. Dat geeft wel aan hoeveel ze van seks houdt.
JohanNederland
 
Berichten: 5
Geregistreerd: 22 Feb 2016, 20:46
Geslacht: Man

OLivia

Berichtdoor Bolster1 » 24 Aug 2017, 14:26

Echt een heerlijke date met Olivia gehad. Een toppertje. Ik weet niet wat het is maar getint en grote borsten bevalt mij zeer goed. Zij wist na enige mislukte ervaringen mij weer te inspireren. Als ik haar tegenkom begroet zij mij. De seks en voornamelijk het uitkleden was geweldig. Zonder omwegen begon te mij heerlijk te likken en pijpen. Daarna het geheel afgerond en heerlijk gedoucht. En aanrader en ik kom zeker voor haar terug.

Bolster1 :wub:
Bolster1
 
Berichten: 8
Geregistreerd: 20 Jul 2017, 10:27
Geslacht: man


Terug naar Ervaringen met een DS-girl

Wie is er online?

Gebruikers in dit forum: Geen geregistreerde gebruikers en 78 gasten