Marina

Schrijf hier jou recensie met een DS-girls

Marina

Berichtdoor Luckynumber63 » 29 Sep 2020, 12:46

Toch maar even mijn recensie afzonderlijk op het forum geplaatst ipv als reactie op een recensie van een ander. Ze mochten het bij DS eens over het hoofd zien.... :dance: :2funny: Maar het wordt wel druk nu met Marina op de eerste pagina! Ze zal het druk krijgen verwacht ik als ze al niet veel aanloop had. Ik kan de andere bezoekers geen ongelijk geven trouwens . Bij zo’n droomvrouw wil iedere man toch in bed liggen en een heerlijk partijtje met haar spelen!
Afgelopen week Marina wederom bezocht. Het was immers al weer een poosje geleden Zoals altijd weer een heerlijk uurtje met haar doorgebracht waarbij ik deze keer speciaal moet vermelden dat ze mij heerlijk vochtig heeft gepijpt terwijl we in de jacuzzi zaten. Ik moest mij inhouden om niet meteen tot een hoogtepunt te komen daar ik van mijzelf weet dat 2 keer in een uur tijd teveel gevraagd is voor mij. Daarna hebben we zonder daarbij verder in details te treden geweldige sex gehad op het grote bed. Samengevat Marina blijft een unieke sensatie met een geweldig mooi lichaam en een heel lief snoetje waarbij je alles wat er verder in de wereld gebeurt voor even kunt vergeten. Het is niet voor niks dat DS haar aanprijst met “Wow Wat een vrouw!!!” Daar is geen woord over gelogen en niks verkeerd mee gezegd. Zo wat een topper!!! Voor mij geen ander meer! Tot snel weer Marina. Misschien mag ik dan van DS wat langer bij je blijven. :val10:
Luckynumber63
Komt hier vaker
 
Berichten: 27
Geregistreerd: 13 Okt 2019, 20:49
Geslacht: Man

Re: Marina

Berichtdoor Luckynumber63 » 19 Okt 2020, 12:39

Wat een ongelofelijk lekkere stoeipoes blijft het toch mijn topfavoriete dame Marina.
Ook in coronatijd kan je gelukkig heerlijk van haar blijven genieten.
Inderdaad DS-team jullie hebben helemaal gelijk als je zegt “WoW wat een vrouw!!!”
Wat een heerlijkheid is het toch met haar perfecte figuurtje met grote borsten en mooie ronde billen. En dan die lieve ondeugende blik met haar prachtige ogen. Het is af en toe net een sprookje. Het blijft intens genieten van deze schoonheid. :val10:
Luckynumber63
Komt hier vaker
 
Berichten: 27
Geregistreerd: 13 Okt 2019, 20:49
Geslacht: Man

Re: Marina

Berichtdoor Luckynumber63 » 29 Jun 2021, 14:43

[img]Zoals belooft na het winnen van de quiz eerder dit jaar volgt hier nog een recensie over Marina.
Gisteren, maandag 28 juni na lange tijd weer eens een bezoekje kunnen brengen aan mijn schoonheid Marina. Ik werd wel bijzonder gastvrij door de zeer vriendelijke gastvrouw Wendy ontvangen bij binnenkomst waarbij ze mij zelfs na zo’n lange tijd nog herkende. JIJ komt voor Marina zei ze direct toen ze mij zag. Wat zal ze happy zijn om jou weer terug te zien lachte ze mij toe met een dikke knipoog. Ze weet blijkbaar heel goed dat ik alleen maar voor Marina kom. Ik heb even gewacht met mijn bezoek omdat ik eerst mijn 2e vaccinatie gehad wilde hebben antwoordde ik haar. Ja zo oud ben ik al. Ik had voor de zekerheid wel gereserveerd omdat ik wat meer tijd met Marina wilde doorbrengen. Marina had mij blijkbaar ook al gehoord of gezien denk ik want ze kwam al snel naar mij toe gelopen met een brede glimlach op haar gezicht.
Ik had je al veel eerder verwacht zei ze. Ik ben blij je eindelijk weer te terug te zien. Na de formaliteiten te hebben afgehandeld naar de kamer gegaan met mijn SUPER SEXY blonde stoot met haar prachtig gevormde lichaam. Wat zag ze er weer geweldig en aantrekkelijk uit. Oogverblindend werkelijk. Met haar mooie gezichtje en heerlijke grote goed gevulde boezem. Lekkere volle ronde billen. En met haar sensueel klinkende stem weet ze je al snel in opperbeste stemming te brengen. Alhoewel dat bij mij niet echt nodig is omdat ik iedere keer weer met groot verlangen terug keer naar Marina omdat ik zo ongeveer wel weet wat ik kan verwachten bij haar en wat mij weer te wachten staat. Een passioneel samenzijn :inlove: waarbij ze mij heel verlangend en smachtend aan kan kijken. Een ondeugende blik met af en toe een geile opmerking tussendoor. Complimentjes gevend over mijn dienstverlening aan haar. Het is een over en weer geven en nemen waarvan we allebei volop kunnen genieten. Naast dat ik seksueel erg aan mijn trekken kom bij Marina is het gewoon prettig om bij haar te zijn.
We hebben allebei een beetje hetzelfde gevoel voor humor en hebben vandaag zelfs geschaterd van het lachen. Het is dus iedere keer weer moeilijk voor mij om afscheid van haar te moeten nemen. Maar gelukkig kunnen we Marina de komende tijd weer regelmatig blijven bezoeken. Een volgend bezoekje zal dus niet te lang uitblijven. Wat een vrouw! Wederom een Hotdate die ik ook weer niet snel zal vergeten. Er zijn al veel (zeer) positieve recensies over haar geschreven. Niet alleen over haar prachtige verschijning maar ook over haar goede inzet.
Hier is echt niks aan gelogen. Ik kan het hier ook blijven herhalen maar je moet het tenslotte zelf ervaren. En bij een juiste klik zul je begrijpen wat ik bedoel. Herhalingsgevaar wordt dan ook wel erg groot. Dus mannen! Jullie zijn gewaarschuwd! Diegenen die haar al kennen zullen dit alleen maar kunnen beamen. Ik maak mij dan ook geen enkele illusie dat ik de enige ben die deze ervaring heeft met Marina. Eerlijk gezegd denk ik dat de meesten haar liever helemaal voor zichzelf zouden willen houden. Is dat soms ook de reden dat er tegenwoordig zo weinig recensies over Marina geschreven worden door anderen? Toevallig las ik net een andere recensie waarin iemand een keus moest maken en Marina blijkbaar was misgelopen. Na de weer zeer positieve ervaring van gisteren voor mij toch de reden om maar weer eens in de pen te klimmen. Voor degenen die haar dus nog NIET eerder hebben ontmoet nu dus weer DE gelegenheid om met deze onweerstaanbaar aantrekkelijke sexy blonde Babe een heerlijk potje te kunnen stoeien op een wel erg erotische manier. Een spel volop passie en overgave. Eigenlijk is het allemaal te mooi om waar te zijn. Het is soms net een droom voor mij. Ik kom werkelijk superlatieven tekort bij Marina . Keer op keer op keer weer. Ik val in herhaling. Ik weet het. Een keer Marina gehad dan wil je geen ander meer. Dat geldt zeker voor mij. Marina is voor mij echt een verslaving geworden. Maar een heel lekkere verslaving. Ik zal dan ook zeker niet de enige zijn vermoed ik. Marina is echt het paradepaardje en een van de toppers bij DS zonder de anderen iets tekort te willen doen. Het is te hopen dat ze daar nog lang aanwezig blijft. Alhoewel wat dichter bij mij in de buurt zou ook niet verkeerd zijn. Jammer alleen dat ze zelf deze recensies ook niet leest. Maar Marina ik zeg het toch. Je verdient het om geprezen en gecomplimenteerd te worden. Je bent op en top een vakvrouw met een sublieme dienstverlening in alle opzichten. :val10: :val10: :val10:
[/img]
Luckynumber63
Komt hier vaker
 
Berichten: 27
Geregistreerd: 13 Okt 2019, 20:49
Geslacht: Man

Re: Marina

Berichtdoor Luckynumber63 » 11 Jul 2021, 21:21

Toch maar weer een recensie van mij. Het lijkt wel of ik de enige ben die tegenwoordig nog recensies over Marina schrijft. Zijn al haar andere bezoekers soms nog steeds overdonderd over wat ze met haar hebben meegemaakt? Of weten ze het niet in woorden uit te drukken? Ik weet het. Het is ook nauwelijks in woorden uit te drukken. Het is een beleving die je ook zelf moet ervaren.
Afgelopen vrijdag 9 juli Marina wederom bezocht. Had helaas onderweg wat oponthoud gehad en was dus niet op gewenste tijdstip aangekomen. Geen afspraak gemaakt. Mijn bezoek moest echt een verrassing voor haar zijn. Had om een of andere reden ook geen WiFi onderweg. Kon niet bellen of een berichtje sturen om een reservering te maken. Het gevolg was dat ik rond 12:30 uur aankwam bij DS. Marina was zelf om 12:15 uur binnengekomen en had al meteen een eerste bezoekje van een half uur. Het was al druk bij DS. Alle kamers waren reeds bezet en ik moest is een kwartiertje wachten totdat Marina weer beschikbaar was. Deze keer mijn 1e prijs maar ingewisseld bij gastvrouw Olivia die het dan ook heel druk had met de meisjes en de kamers. Zelf een extra uurtje bijgeboekt. Ik had geen zin om mij zelf te moeten haasten. In de tussentijd een drankje genoten in gezelschap van nog 4 andere heren die zaten te wachten. Even later kwam Marina al de woonkamer in.
Ze leek niet echt verrast maar lachte mij wel heel vriendelijk toe. Vervolgens vertrokken naar kamer 7. Voor degenen die bekend zijn met DS die weten wel dat het niet de meest aantrekkelijke kamer is. Maar wat maakt het uit als je er met de meest aantrekkelijke dame 2 uur mag verblijven.De details over onze tijdsbesteding laat ik ook deze keer weer achterwege. Maar ik kan je verzekeren dat het weer zeer aangenaam verpozen was met Marina :inlove: en dat ze mij ook bij mijn zoveelste bezoek aan haar wederom wist te verrassen. Uiteindelijk waren de 2 uurtjes zelfs nog niet genoeg blijkbaar want we werden gebeld met de mededeling dat we over de tijd heen waren. Maar dat viel uiteindelijk wel mee. Hooguit een paar minuten misschien maar het was denk ik ontzettend druk en de kamer moest weer beschikbaar komen voor een volgend bezoek. Binnenkort gaat Marina even op vakantie dus ik moet nu een aantal weken zonder haar. Maar zodra ze weer terug is kom ik haar weer snel bezoeken. Het is iedere keer weer een bijzondere beleving bij deze lieve en prachtige vrouw. Dankjewel Marina. Tot gauw. :val10: :val10: :val10:
Luckynumber63
Komt hier vaker
 
Berichten: 27
Geregistreerd: 13 Okt 2019, 20:49
Geslacht: Man

Re: Marina

Berichtdoor Maestro » 15 Jul 2021, 15:11

Luckynumber63 schreef:Het lijkt wel of ik de enige ben die tegenwoordig nog recensies over Marina schrijft.
Nee hoor, ik heb er gisteren nog een geplaatst, maar net als jij heb ik een nieuw onderwerp gestart.
Maestro
Komt hier vaker
 
Berichten: 12
Geregistreerd: 10 Jul 2021, 16:46
Geslacht: Man

Re: Marina

Berichtdoor Luckynumber63 » 07 Dec 2021, 19:19

Marina is als nr 11 geëindigd in de verkiezing beste privehuizendame van Nederland van de privehuizenblog. Hierbij is zij de hoogst genoteerde dame van Diane’s Secret! Voor mij persoonlijk is en blijft ze mijn absolute nummer :val10: :val10: :val10: 1
Luckynumber63
Komt hier vaker
 
Berichten: 27
Geregistreerd: 13 Okt 2019, 20:49
Geslacht: Man

Re: Marina

Berichtdoor hotrod78 » 08 Dec 2021, 15:27

Cool! Marina is ook echt een xxxbomb, niet normaal meer, mijn ultieme pornofantasie!
Zie overigens dat er niet heel veel op iedereen is gestemd, anders was de uitslag misschien wel anders. Maar heel mooi voor Marina! Zou ze het zelf ook weten…?
hotrod78
 
Berichten: 7
Geregistreerd: 30 Jul 2021, 13:11
Geslacht: Man


Terug naar Ervaringen met een DS-girl

Wie is er online?

Gebruikers in dit forum: Google [Bot] en 15 gasten