Jamie

Schrijf hier jou recensie met een DS-girls

Jamie

Berichtdoor rockym » 06 Mei 2019, 13:43

Vorige week bij mijn favoriete huis een nieuwe dame gespot.
Jamie was een pas paar dagen in huis en ik viel als een blok voor haar.
Op de kamer haar een beetje geholpen met gang van zaken en heel fijn verder kennis gemaakt. Jamie kan heerlijk masseren en is een gezellige dame om bij te vertoeven.
Details zal ik niet vermelden want dat kan (verkeerde) verwachtingen geven. Maar ik ga proberen haar vaker te bezoeken.
Ik mag zeggen dat we allebei een geweldig uur hebben gehad, waarbij we gelachen, gesext en gepraat hebben.
Dank je wel Jamie je was top! Groet Rockym
hkiss :val10:
rockym
Komt hier vaker
 
Berichten: 16
Geregistreerd: 03 Apr 2010, 13:26
Geslacht: man

Re: Jamie

Berichtdoor Henryh » 07 Jul 2019, 10:03

Geweldig
Dat is in weinig worden hoe geweldig een date met Jamie is
Had haar geboekt Als een soort blinddate
Was echt verrast toen ik haar zag
Lang blond lekker lief ondeugend
Gewoon nieuwe verslaving :Cheer: :Cheer:
Als je echt will genieten
Kan ik je haar echt aanbevelen
Gaat dit snel overdoen
Wouw wat een heerlijkheid
Jamie bedankt voor de onvergetelijke avond
Tot snel :val10:
:lips:
Henryh
 
Berichten: 3
Geregistreerd: 07 Jul 2019, 09:49
Geslacht: Man

Re: Jamie

Berichtdoor rockym » 22 Okt 2019, 15:28

Vorige week weer afgesproken met toppertje Jamie,

Altijd weer spannend als je de trap opkomt wie je ontvangt. Ik had geluk, Jamie stond me min of meer al op te wachten. Na de financiële plichtpleging snel naar de kamer.
Daar weer een heerlijk uur gehad met wederzijdse hoogtepunten. Het is heerlijk om te seksen met Jamie. Ze weet wat een man lekker vindt en geeft gelukkig ook aan waar je haar een plezier en genot doet. Wil het uur geslaagd zijn dat moet je allebei het leuk, lekker en plezierig hebben gehad. Als je niet alleen aan jezelf denkt maar ook aan je gekozen bedpartner is het allemaal top! :inlove:
Naast lekker seksen kan je ook een goed gesprek voeren met Jamie en dat verhoogd de feestvreugde aanzienlijk.
Jamie dank je wel voor het fijne uur en hopelijk weer te snel. :val10:

Groetjes en kus!
rockym
Komt hier vaker
 
Berichten: 16
Geregistreerd: 03 Apr 2010, 13:26
Geslacht: man

Re: Jamie

Berichtdoor Zonneschorpioen » 09 Feb 2020, 15:23

Verrukkelijke dame!

Haar op een plek buiten DS ontmoet, maar ik ben blij dat ze weer terug is bij DS.
Misschien binnenkort eens in de jungleroom duiken met haar!
Ze geniet er zo met volle teugen van! En ondeugend en uitdagend!
Zonneschorpioen
 

Re: Jamie

Berichtdoor hornyjohn » 02 Aug 2020, 11:32

Afgelopen week heb ik toch weer iets geleerd in het leven, soms lopen dingen zo en ben je achteraf blij dat het zo gelopen is.

Ik stond bij de parkeerautomaat om te betalen toen er een meid voorbij liep, we keken elkaar aan en hadden beide onze gedachten bleek later. Ik volgde haar en zag dat ze bij de rode zonneschermpjes naar binnen liep.

Bij binnenkomst handjes ontsmet en met een cola light op de bank gaan zitten. Ik had de agenda een beetje in mijn hoofd zitten dus was een beetje voorbereid wie er zouden kunnen zijn.
Een blonde meid stelde zich voor aan mij, dit bleek de meid te zijn die ik net had zien voorbij lopen, ze stelde zich voor met de naam Jamy, ik had haar niet herkend van de foto’s van de site, was dus een beetje in verwarring, ik had eigenlijk mijn vizier gericht op een andere meid maar die had al een afspraak staan, uiteindelijk door de gastvrouw overgehaald om voor Jamy te kiezen en achteraf ben ik haar daar dankbaar voor.
Betaling gedaan en spaarkaart aangeschaft en samen met Jamy naar boven toe.

Op de kamer begon het meteen goed en voelde ik dat dit een leuke 3 kwartier ging worden, man man wat een lekkere en leuke meid is dit,weet van aanpakken en het lijkt of ze zelf ook veel plezier aan beleeft.
Eventjes gewassen en het feest kon beginnen. Na een massage overgegaan op lekker knuffelen zoenen en seksen, ze is een ervaren dame en weet precies de juiste ‘snaar’ te raken zal ik maar zeggen.
Uiteindelijk ook nog een leuk gesprek gehad over privé dingetjes en vertelde ze wat haar gedacht waren toen ze mij zag bij de parkeerautomaat, (hahaha wat erg)

Kort samengevat, in eerste instantie was zij niet mijn eerste keus maar zoals ik hierboven al beschreef liep het zo, en daar ben ik achteraf gezien wel happy mee, de kans dat ik deze dame nog eens gaat bezoeken is erg groot, hopelijk matchen onze agenda’s weer snel.
Ik heb met een goed gevoel(en mijn haar in de war, bedankt Jamy) dit etablissement weer verlaten en bewaar goede herinneringen aan dit bezoekje aan deze heerlijk meid

Het is nu een paar dagen geleden maar mensen uit mijn omgeving vragen zich af waarom ik toch zo goed gehumeurd ben en fluitend de dag doorkomt (hoezo zijn dvp’s geen essentiel beroep???)

Onderweg in de auto naar huis stond de radio aan en hoorde ik de gevleugelde text “lets get physical” van Dua Lipa, ik heb de volumeknop omhoog gedraaid en keihard meegezongen,

Nou Jamy, we just did. thx for that


https://www.youtube.com/results?search_ ... s+physical
hornyjohn
 
Berichten: 1
Geregistreerd: 28 Mei 2009, 17:37
Geslacht: man

Re: Jamie

Berichtdoor rickrockhard » 24 Sep 2020, 17:07

Een superster. Een pornoster. Een leuke hollandse meid met een 'normaal' lichaam maar wat ze daarmee kan overtreft ruimschoots dat wat meiden met 'instagram' lijven kunnen. Vroeger in mijn studentenhuis hadden we het weleens over meiden die piemels in wokkels konden veranderen en Jamy valt absoluut in die categorie. Ze kan leuk babbelen maar eenmaal binnen de kamer laat ze er geen gras over groeien en is het non-stop actie waarbij ze alles in de strijd gooit om je helemaal af te matten. Ik ben een best fitte en goed getrainde jongeman die 2 a 3x in de week een pittige cardiotraining afwerkt maar zij wist mij op dezelfde manier af te matten als de meest zware training. Had haar gekozen omdat mijn eigenlijke date niet doorging en sluit mij dus graag aan bij een van de vorige schrijvers dat soms dingen anders lopen en dit ook heel goed kan uitpakken. Kom zeker weer bij haar terug.
rickrockhard
 
Berichten: 4
Geregistreerd: 03 Dec 2019, 19:00
Geslacht: Man

Re: Jamie

Berichtdoor jamesbeek » 28 Sep 2020, 08:09

Mijn god wat een vrouw, zij is onuitputbaar en laat helemaal niets van je heel. De details van de date houd ik graag voor mijzelf, maar dat ik nog een keer terugkom dat kan ik je beloven. Ze laat je (bijna letterlijk) alle hoeken van de kamer zien ;-) Dit was zeker een van mijn favoriete dates ooit en ik kan nu al niet meer wachten tot de volgende date!

Tot snel Jamie!
jamesbeek
 
Berichten: 3
Geregistreerd: 20 Sep 2020, 07:27
Geslacht: man


Terug naar Ervaringen met een DS-girl

Wie is er online?

Gebruikers in dit forum: Google [Bot] en 103 gasten