nathalie

Schrijf hier jou recensie met een DS-girls

nathalie

Berichtdoor Wilwelmeer1 » 26 Aug 2019, 16:58

prachtige leuke, gezellige meid. blind date gemaakt en op de foto's afgegaan. de foto's kloppen , en ze is leuk in de omgang, sex is goed. voor een half uur geboekt, maar nadat ik was klaargekomen bleef ze leuk en gezellig maar het spel was over. klaargekomen gaat ze van het bed, wast zich en praat nog gezellig tot ik ook aangekleed was. volgende x moet ik dus zorgen dat ik later klaarkom...... maar dat is wel moeilijk met zo'n leuke dame.
Wilwelmeer1
 
Berichten: 6
Geregistreerd: 13 Jul 2019, 14:03
Geslacht: m

Re: nathalie

Berichtdoor Pfan89 » 09 Mrt 2020, 13:08

Al een tijdje stond Nathalie op mijn to-do lijst.
Van de week is het er dan eindelijk van gekomen. Ik mocht achter haar aan de trap op, uitzicht op een heerlijk kontje. Toen wist ik al dat ik haar sowieso even doggy moest nemen eenmaal in de kamer! Maar eerst een gezellig gesprekje, wasje doen en voor ik wist zat ze uitgekleed op het bed. Helemaal klaar voor mijn tool.
Ze pijpt heerlijk, lekker lang. Daarna kwam ze op mijn knots zitten en hijgde ze lekker in mijn oor. Daarna heb ik haar rustig in missio genomen, maar ik stond zo op klappen dat ik gewoon al klaarkwam! Jammer, want ik wilde haar graag nog in doggy nemen. Nouja, de volgende keer maar weer dan! Ik kom zeker bij haar terug. Als je een porno dvp wilt; ben je hier aan het juiste adres!
Pfan89
 
Berichten: 2
Geregistreerd: 14 Aug 2016, 00:40
Geslacht: Man


Terug naar Ervaringen met een DS-girl

Wie is er online?

Gebruikers in dit forum: Geen geregistreerde gebruikers en 10 gasten

cron