Lolly

Jenna

***NIEUW IN ONS KNUSSE HUISJE***

Jij kent haar als pornstar, Jenna Joy bij de meiden van Holland en Kim Holland

Deepthroat queen ….

De hete en gretige Jenna is verslaafd aan pikken. de geile Jenna beleeft al jarenlang de meest lekkere sexavonturen. Parenclubs, swingen en andere geile sex-excapades. Jenna doet het allemaal. Of het nu met een groep hitsige mannen is of met een hete club lekkere meiden. Jenna smult ervan alsof ze zich constant in een All you can eat-restaurant bevindt.

Het liefst heeft zij haar mondje en kutje altijd lekker gevuld. Ze maakt de mannen en vrouwen helemaal gek met haar sexy geile zaadvragende ogen. Jenna houdt van deepthroaten en werkt met gemak 25 cm naar binnen. Helemaal tot achter in haar natte keeltje. Geen pik is haar te groot en uren sex hebben is wat neukbeest Jenna het allerliefste doet.

Jenna’s eigen kutje kan spuiten alsof het de Vesuvius in zijn hoogtijdagen is, maar hitsige Jenna weet ook hoe ze andere kutjes heel sexy kan laten genieten. Ze eet de natte poesjes op en weet heel goed raad met de geilste sexspeeltjes. Als kers op deze sexy allrounder taart: Jenna heeft een heel lekker kontje waar de vleespalen ook meer dan welkom in zijn.

deze supergeile sexbom moet je gewoon meemaken ….

ALLEEN TWEE DAGEN PER WEEK IN DEN HAAG
op maandag en dinsdag

NATUURLIJK BIJ DE DS GIRLS
070-3476318